SÄLJ & Marknad

Förhandlingsteknik

Nykundbearbetning

Komplex & konsultativ försäljning

Framtidens försäljning

Presentationsteknik

Säljledning

modern säljutbildning

Våra försäljningsutbildningar har som mål att effektivisera våra kunders försäljning genom att bemästra nya och gamla tekniker inom sälj och marknad. Detta skapar möjlighet för en happy/happy relation med kunder samt långsiktiga samarbeten. Idag tar kunden reda på allt innan dom kontaktar en säljare, vilket ställer helt nya krav. Du behöver veta hur människor kommer överens, hur kunden vill köpa samt hur man knyter ihop säcken så alla parter blir nöjda. 

Våra säljutbildningar är anpassningsbara efter våra kunders behov och är uppskattad av både skolor och företag!

skaffa rätt kompetens

I våra säljutbildningar går vi till grunden i vad som driver försäljning framåt i denna moderna värld. Vi gör det svåra enkelt att förstå utan att tumma på kvaliteten. 

Lisette Lindsjö snackar sälj

Vill ni utvecklas inom försäljning?

– Fyll i era uppgifter nedan så hör vi av oss –

Oavsett om det gäller försäljning inom B2C eller B2B, är det människor ni ska sälja till. Genom att förstå inte bara vad som ligger i era kunders intressen utan även vad som driver den specifika kundens köpprocess framåt, kan ni hjälpa dem att ta rätt beslut. Våra säljutbildningar är heltäckande och sträcker sig från förhandlingsteknik som gör de inblandade parterna nöjda, best practice inom nykundsbearbetning och hur långvariga relationer kan upprätthållas. Ni får bättre koll på hur ni anpassar er till hur marknaden ser ut och fungerar vare sig ni vill öka försäljningen i butik, väcka kunders intresse för nya produkter/tjänster, eller öka försäljningen på er webbplats. Trots goda kunskaper i sälj och marknad finns det andra aspekter som spelar roll vid försäljning online. Bli upplysta om digitaliseringen, dess möjligheter och hur den kan gynna er verksamhet genom att läsa mer om detta på vår sida för digital strategi här.

Var säljutbildningen inte det ni sökte?

Skulle en annan utbildning passa bättre?

Läs vidare om våra andra utbildningar och tjänster för att hitta det som krävs för att ta dig och din verksamhet närmare målet! 

Vad vill ni uppnå?

Det är viktigt att sätta upp smarta mål för att ha något konkret att sträva efter och utefter det utveckla effektiva medel för att nå målen.

Vilka är målen? Varför?
Vad händer efter att målet uppnåtts?