Ledarskapsutbildning

ledarskap steg 1-3

Coaching för utveckling

utbildning för utbildare

säljledning

heltäckande ledarskapsutbildning

Ledare ska utveckla goda relationer, spara tid och ta kloka beslut så att människan, gruppen och företaget blir nöjda! Vad krävs för att alla ska bli nöjda då? En fråga som kräver mängder mer svar och troligen ännu fler förmågor. Att föra människor, grupper och företag framåt mot ett gemensamt mål baserat på grundläggande värderingar och sunda tankar är något vi anser är en bra början och allting börjar med vem du är, vad du vill och varför.

Vår ledarskapsutbildning finns i flera olika steg beroende på just din situation.

vilken ledare är du?

Den typ av värme och kompetens du utstrålar är avgörande för hur människor uppfattar dig. För att leda människor, måste de tro på dig och ditt ledarskap.    

Redo för att bli den bästa ledaren du kan bli?

Om svaret är ja, kan vi stå till tjänst. Fyll i era uppgifter nedan så hör vi av oss!

2007-2009 fick vi den stora äran att vara ansvariga för fysträningen i Halmstad BK. Huvudtränaren, en viss Janne Andersson är troligen en av de absolut mest mänskliga ledarna vi har haft glädjen att uppleva. På en presskonferens efter en storförlust på Örjans Vall blev han utfrågad av en besviken och upprörd reporter från HP. En av spelarna hade enligt reportern varit anledningen till förlusten. Med darrig röst förklarade reportern att spelaren inte hörde hemma i allsvenskan utan borde spela på bänken i Korpen. Janne svarade välformulerat och rakt: “Det är jag som tar ut laget, det är mitt ansvar och jag byter ut spelare om vi har något bättre att sätta in. Jag tog ut spelaren, han blev inte utbytt och du var inte ens på bänken”, sa Janne till reportern och log. Janne tog alltid på sig ansvaret vid förlust och hyllade alltid spelarna och oss andra tränare vid vinst. Vem vill inte vara spelare eller tränare i hans lag. Det är just denna typ av ledare vi tror är framtiden. Hur agerar du vid kritik? 
Starka och inspirerande ledare bör förstå hur man analyserar och kontrollerar sina känslor för att agera därefter. Med detta kommer inte bara djupare förståelse för dig själv, utan även för andras beteenden. Mer om detta kan ni läsa om på vår sida för personlig utveckling.

Var denna utbildningen inte det ni sökte?

Skulle en annan utbildning passa bättre?

Läs vidare om våra andra utbildningar och tjänster för att hitta det som krävs för att ta dig och din verksamhet närmare målet! 

Vad vill ni uppnå?

Det är viktigt att sätta upp smarta mål för att ha något konkret att sträva efter och utefter det utveckla effektiva medel för att nå målen.

Vilka är målen? Varför?

Vad händer efter att målet uppnåtts?