Digital strategi

vikten av digitalisering

vad är seo & varför bry sig

användarvänlighet

analysarbete

resultatdriven digital utveckling

…er digitala partner med användarvänlighet som utgångspunkt

Vi hjälper små till medelstora företag att digitaliseras – Vår digitala strategi börjar i regel med att skapa en hemsida för att sen utgå ifrån den. Finns redan en hemsidan kan vi optimera denna samtidigt som vi ser oss omkring efter de mest optimala förbättringar som ni kan ta från ett digitalt perspektiv. Med uppdaterad kunskap och insikt inom digital strategi och transformation kan vi tillsammans identifiera mål, sätta upp rätt processer för att nå dit, verkställa och till sist kontrollera så att processerna som ledde till framgång behålls efter att målet är uppnått. Vi vill att våra kunder ska hänga med in i framtiden och vi gör det svåra enkelt att förstå för våra kunder genom att förklara för dem vad vi gör och varför. Vissa kunder vill att vi är automona och för att göra detta så smidigt som möjligt anpassar vi vår kommunikation efter deras önskemål innan vidare steg tas. 

Jordnära digitalisering med kundnytta i fokus

Vi siktar på långvariga relationer med våra kunder och jobbar nära dem med kundupplevelse och affärsnytta i fokus. Få tid till en massa annat som ni faktiskt vill göra medan vi tar hand om det som vi är bra på!

Hur kan digitaliseringen hjälpa er?

Oavsett om ni vet svaret på denna fråga eller ej, kan vi stå till tjänst. Fyll i era uppgifter nedan så hör vi av oss!

Att skapa en digital närvaro är idag A och O för verksamheter då det är på internet man befinner sig och där man söker efter det man är ute efter. Söker man en specifik sak som är inom ert företags bransch är det fördelaktigt om ni dyker upp i sökresultatet, hur skulle de potentiella kunderna annars veta att ni existerar? Det är också fördelaktigt att vara aktiv på de kanalerna, bl.a. sociala medier, som era kunder vistas på för att visa att ni finns och är aktiva, ni får ut era budskap och är där för att kommunicera med dem och erbjuder det som de är intresserade av med schyssta erbjudanden. Vi gör det enkelt för er och hjälper er att lägga upp en digital strategi inför er digitalisering och vi utför självklart jobbet åt er. Vi tillhandahåller även tjänster inom digital marknadsföring så att vi säkerställer att ni syns var ni vill, när ni vill. Allt kan inte digitaliseras ännu och bör inte heller digitaliseras, så se det inte som en konkurrent till avdelningar i er verksamhet utan snarare som sätt att ändra affärsprocesser mot det positiva. Om er verksamhet är i behov av mer än “bara” digital expansion rekommenderar vi att ni spanar in möjligheten att anpassa en utbildningsplan i kombination med våra digitala tjänster. Mer om vår skräddarsydda lösning här

Var denna utbildningen inte det ni sökte?

Skulle en annan utbildning passa bättre?

Läs vidare om våra andra utbildningar och tjänster för att hitta det som krävs för att ta dig och din verksamhet närmare målet! 

Vad vill ni uppnå?

Det är viktigt att sätta upp smarta mål för att ha något konkret att sträva efter och utefter det utveckla effektiva medel för att nå målen.

Vilka är målen? Varför?

Vad händer efter att målet uppnåtts?