Utveckling som gör skillnad

OM OSS

Utveckling som gör skillnad

Vi är ett företag som jobbar med organisations- och medarbetarutveckling inom områden som personlig hälsa, försäljning, digitalisering, kommunikation och ledarskap. En bred samling erfarenheter har gjort vår pedagogik och lärandemodell unik på marknaden. Vi har i över 20 år tränat många av Sveriges främsta tränare och idrottare. För att en människa ska lyckas bli en av dem allra bästa måste de befinna sig i något som vi kallar för Elitmiljö. Förutsättningarna måste vara optimala för att en konstant utveckling i rätt riktning ska frodas. Ledare och medarbetar är synonym med tränare och idrottare och just därför är vi pedagogiskt influerade av elitidrottare. Vi hjälper företag att skapa en elitmiljö, där medarbetare och chefer tillsammans växer mot ett gemensamt mål.

Affärsidé

Genom att skapa en elitmiljö på företag bidrar vi till framgångsrika förändringar. Istället för att bara servera kunskap, levererar vi förutsättningar som får kunskapen att växa och bli användbar för medarbetarna över tid.

Mission

Genom att ge ledare och medarbetare insikt och verktyg om hur deras insats påverkar resultaten kan vi nå utveckling på riktigt. Ett diplom gör dig inte mer kompetent, strävan efter att bli bättre gör det!

Vision

Vi vill skapa stark företagskultur där medarbetare älskar sitt jobb och är stolta över sin arbetsplats, där självsäkra och utvecklingsorienterade medarbetare blir en bieffekt av hur företaget driver sin verksamhet.

Laget bakom Stick Ut

Laget bakom Stick Ut

Anders Lindsjö
Grundare & utbildare

Lisette Lindsjö
Grundare & utbildare

Mio Bertilsson
Utbildare & säljare

Christoffer Brandell
Digital Strateg

SAMARBETSPARTNERS

SAMARBETSPARTNERS

Jonas Ardby
Beteendevetare & utbildare

Robert Grandén
Teamutvecklare & utbildare
Legitimerad lärare

Våra blandade referenser inom tränings- och företagsvärlden har gett oss unika färdigheter i vårt utbildande. Vi är kända för vårt nära samarbete med Eleiko, IHM Business School och Stockholm School of Business men vi gör mycket mer än så. Vi tränar ungefär 25 elitidrottare inom olika sporter och jobbar med atleter upp till VM- och OS-nivå. Vi har en stor roll i Riksidrottsförbundet fystränarutbildning och jobbar även för nationella idrottsprogrammet i Helsingborg med utbildning inom fysisk prestation för 14 olika idrotter och ca 300 idrottare.

Vi har jobbat med olika roller inom försäljning, alltifrån utesäljare till försäljningschef. Universitetsstudier inom kommunikation, media och pedagogik i kombination med vår kunskap inom idrottsprestation och försäljning har gett oss fantastiska verktyg för att utveckla människor. Vårt sätt att höja människor, förbättra resultat och sprida glädje har gjort oss till eftertraktade utbildare och föreläsare på marknaden.     

Ni kan kontakta oss direkt via våra individuella e-postadresser eller skicka till info@stickut.se så återkommer den som ni efterfrågat eller den som vi tror är relevant för er efterfrågan!

Vi jobbar ständigt med att utveckla våra kunder och oss själva genom utbildningar i kommunikation, lärandeprocesser och atletisk träningsutveckling för att få människor att tänka, prestera och må bättre. 

PS. Vi älskar det vi gör. DS