personlig utveckling

social fobi

tankens kraft

hantera rädslor

mental träning

Lär känna Dig själv

Personlig utveckling handlar om att skapa förutsättningar för att bli den bästa versionen av dig som du kan bli i alla områden av ditt liv. För att lyckas med det krävs utveckling av potentialer kombinerat med minimering av självsabotage och prokrastination. Att skapa ett meningsfullt liv där man tillåter sig själv att vara lycklig i det vardagliga livet utan att låta ens tankar förvirra eller stressa upp en är en framgång och detta är tyvärr ovanligare bland oss än vad vi hade önskat. Med djupare förståelse för ens tankar och känslor blir det lättare att exempelvis hitta nya relationer som kan leda till oanade, utmanande och faktiskt roliga situationer i livet. Kanske inom familj och vänner, hälsa eller inom yrkeslivet. Utgå ifrån att du är en nykomling till denna kropp, som precis börjar få grepp om styret. Vi hjälper dig att skapa en ny Du av dig.

Personlig utveckling - En fantastisk resa

Genom utveckling av människor i över 20 år har vi flera gånger beskådat häpnadsväckande förändringar. Att hjälpa människor från social ångest till att kunna äga ett rum är en häftig känsla att få uppleva tillsammans med våra kunder. 

personlig utveckling med mindfulness

Nu är det dags

– Fyll i era uppgifter nedan så hör vi av oss –

Visst är det en bred term som kan betyda mycket, men just därför tycker vi att det trots allt är lämpligt att fortsätta kalla det “personlig utveckling” när vi pratar om det i allmänhet. Det blir givande när man väl börjar ta kontroll över sitt liv och man inser att man faktiskt kan börja känna sig bättre och bli mer produktiv. Det ena ger det andra liksom. Att skapa bättre vanor är en toppenstart! Det är dock svårare än vad man önskat. Förändringar kommer besvaras med att gamla vanor gör sig påminda och man måste då komma ihåg the greater good och rida igenom “dalen av dryghet” innan man börjar uppmärksamma positiva resultat. Men det är lätt värt det! Nya relationer kan vara nödvändiga att så frö för och för att “sälja in” det man har att tillbringa omvärlden kan det vara väsentligt att lära sig konsten att sälja.

Var denna utbildningen inte det ni sökte?

Skulle en annan utbildning passa bättre?

Läs vidare om våra andra utbildningar och tjänster för att hitta det som krävs för att ta dig och din verksamhet närmare målet! 

Vad vill ni uppnå?

Det är viktigt att sätta upp smarta mål för att ha något konkret att sträva efter och utefter det utveckla effektiva medel för att nå målen.

Vilka är målen? Varför?

Vad händer efter att målet uppnåtts?